November

Vi har pga. ombygning uregelmæssige åbningstider og nogle gange har vi helt lukket. 

Nyeste opdatering d.17.nov: På julemarked idag fredag og imorgen lørdag i Hou, Langeland - læs mere under aktiviteter

Der er pt. støv og byggerod i butikken, men også stadig potter - og vi byder gerne velkommen (med ny trappe ned endda). Kig forbi, når åbentskiltet er ude eller skriv/ring for aftale, så kører vi lige en klud hen over vaserne... Senere i november laver vi flere faste åbningstider

(Årets julemarkeder er opdatereret under aktiviteter)

Velkommen:)

"Fra midt i september og et godt stykke frem vil vi have uregelmæssige åbningstider. I det første stykke tid vil vi have helt lukket i en periode, da vi har en stor ombygning af både værksted og butik sat igang med håndværkere på matriklen. Når det er muligt vil vi holde butikken åbent i nogle weekender evt. også andre dage, men det kan vi først melde mere ud om, når vi er kommet godt igang med byggeriet og bedre kan se udviklingen.

Vi opdaterer her på hjemmesiden løbende både før og efter byggeriet starter. Skriv/ring gerne for info eller besøgsaftale - potterne er her stadig... de bliver blot gemt lidt af vejen og er nogle gange mere tilgængelige end andre gange. (Også løbende info på facebook og i nyhedsbrev)"

 

 

Evt lukkedage annonceres her på siden

Skulle det opstå at vi en dag må åbne senere eller lukke tidligere, opdaterer vi hurtigst muligt her på siden.

 

 

Åbent året rundt - se åbentskilt udenfor eller tjek hjemmeside